Просто таки показова пара. Іринка & Сергій

28 Грудня 2013
Просто таки показова пара. Іринка & Сергій

Безмежно закохані, радісні та усміхнені. Просто таки показова пара. Іринка та Сергій з такою легкістю і позитивом сприймають все, що з ними відбувається! А доля за це їм відповідає взаємністю, оточуючи любов'ю і приємними сюрпризами.

З першого дня знайомства ми відчули, що знаходимося на одній хвилі з нареченими, і розуміємо один одного з півслова. В нас співпадали не лише погляди, а й наші бажання – весілля має бути не звичайне, не схоже на інші. Для нас це означало, що весілля повинно бути схоже на самих нареченого і наречену, воно має бути про них. Таке ж вишукане, романтичне, веселе і, звичайно ж,  з яскравими акцентами, які підкреслять тонку індивідуальність пари.

Просто таки показова пара. Іринка & Сергій. Агенція Family

Весілля Іри та Сергія відбулося в розпал літа та викликало теплі та незабутні враження. Ніжні квіткові композиції, романтична церемонія одруження, цікава та насичена шоу — програма, сюрпризи і спеціально запрошені зірки. Це був справжній "Бал на кораблі".

 Просто таки показова пара. Іринка & Сергій. Агенція Family

Найемоційнішим моментом весілля для наречених та гостей став перегляд SDE кліпу, який викликав шквал позитивних емоцій:

 «Як правило, весільний фільм наречені отримують через 3-6 місяців після весілля, а тут найголовніші, найемоційніші і такі несподівані моменти ти бачиш вже в день весілля. Так цікаво побачити себе зі сторони, і більшість гостей, які прийшли на банкет, та не були присутні  вранці, на прогулянці чи на церемонії, отримали можливість почати день спочатку разом з нами» - враження від перегляду кліпу наречених Іри та Сергія.

 Просто таки показова пара. Іринка & Сергій. Агенція Family

Приємно було спостерігати за тим, як друзі наречених тішились створенню нової сім’ї , а наречених окриляла радість оточуючих. Ну і особливо вразило те, що є воістину цінне та близьке нам – родинні цінності. Діти, які ростуть в батьківській щирій любові, по-особливому щасливі.  

Адже, наша сім’я – це наше ВСЕ.

 

Ми Вас любимо! Ваша агенція Family

 

Усі фото з весілля Ірини та Сергія

Tweet
Розробка сайту — «Ідейл»
інформація про сайт

— Оформлення замовлення —