Особливості зимового весілля!

20 Грудня 2012
Особливості зимового весілля!

Привіт всім, хто завітав на нашу сторінку. Я надіюсь, настрій у Вас піднесений, якщо ні, то Ви не туди потрапилиJ. Адже ми працюємо лише для позитивних, веселих та неймовірно щасливих людей, які живуть планами та методами іх втілення, або ж просто - одним днем, головне - з посмішкоюJ Тема, яку я буду обговорювати в цьому номері хоча й спрогнозована, але очікувана – Особливості зимового весілля!

В більшості пар думка про весілля взимку викликає моторошні та негативні емоції. Всі мріють про сонячний, теплий літній день, кольорові барви природи та нічні прогулянки під зоряним небом. Хоча 70% з Вас  забуває, що Ваші почуття зароджувалися саме «холодної» сніжної зими і саме ця пора дає Вам унікальну можливість організувати своє оригінальне весілля без натовпу в РАЦСі, десятків схожих весільних кортежів та, з можливістю вибору місця, часу, якості та неповторності.

Якщо Ви прагнете тепла, затишку та сімейної атмосфери пропоную Вам весілля в стилі «Гарячого шоколаду». В декорі використовуйте теплі відтінки коричневого та молочного, мереживо, клітчасті ковдри та ніжні квіти. Аромат кориці та пареного молока неодмінно зігріє гостей, а приємні нотки мандаринового фрешу піднімуть настрій та нададуть бадьорості. Романтичності додадуть свічки, іменні шоколадні цукерки, замість гостьових карток, та витончених перший танець кохання від наречених.

Не менш витонченим та більш класичним варіантом буде «Кришталеве весілля» - казково сніжна фото сесія, льодяні скульптури та заморожені в них яскраві квіти, балерини та повітряні гімнасти, кришталеві мелодії, та Ваша феєрична поява під акомпанемент білого роялю – блиск очей та діамантів. Апофеозом такої величі стане білосніжний торт та неперевершене вогняне шоу, як ознака того, що вогонь вашого кохання розтопив міф про «холодне» зимове весілля.

Романтично та оригінально буде виглядати весілля в стилі «Кокон», епатажно та драйвово - «Весілля- Карнавал», мило та стильно «Бавовняне весілля», або «Вінтажно – біле». Будьте оригінальні та не бійтеся експериментів. А головне пам’ятайте, зима – це час здійснення мрій та вдалий час для нових починань та звершень.

Важливо:

  • Місце проведення підбирати за критеріями, які обговорювалися вище, незабудьте, що танцювальна частина може проводитись лише в ресторані, тому має вистачити місця і для зручного розташування столів і для танців. В жодному разі не погоджуйтеся на закриту терасу на вулиці, яка підігріта обігрівачами.
  • При складанні меню пам’ятайте про сезонність страв та їх подачу (періодичність, вихід та доцільність)
  • Декор приміщення, флористика та поліграфія. Робіть акцент на зимовому весіллі, прислухайтесь до порад професіоналів у виборі тканин, декору, аксесуарів та, особливо, квітів. Я надіюсь, що ви довірите цю важливу складову вашого ідеального весілля лише професіоналам.
  • Роботу фотографа та відео оператора може ускладнити негода, але якщо на вулиці засніжена зима і за справу беруться професіонали – казці немає меж. Із місцем прогулянки та фото сесії потрібно визначитися завчасно, не залишайте вибір на день весілля, цим ви забираєте в себе і так обмежений час .
  • Не заставляйте своїх гостей вас чекати. Сплануйте день так, щоб гості не відчували вашої відсутності. Подбайте про розваги для них, якщо все ж таки вам прийдеться їх залишити. Під розвагами я не маю на увазі фуршет .

Зумійте скористатися всіма благами, які дарує вам зима: початок нового року – початок вашого особистого щастя. Не вірте ніяким прикметам, а насолоджуйтесь своїми почуттями та даруйте радісні емоції оточуючим .

 

Ваше зимове весілля http://family.lutsk.ua/gallery/svitlana_oleks/

 

З повагою, агенція Family

Tweet
Зроблено в

— Оформлення замовлення —