Професія моєї мрії

08 Грудня 2013
Професія моєї мрії

«В каждом из нас достаточно таланта, что бы стать лучшим в чем — то хотя бы одном. Проблема лишь в том, как его в себе открыть. Те, кто не понимает, как, годами мечутся туда –сюда и лишь закапывают себя еще глубже. Потому лучшими становятся не все….» Харуки Мураками

Привіт. Усім читачам нашого весільного блогу. Сьогодні, я хочу поділитися з Вами своєю історією успіху, щоб розвіяти міф про те, що на землі є люди, яким просто таланить…

В дитинстві я була звичайною дівчинкою, яка, як і всі інші, хотіла робити все сама. Я чітко розуміла, що моєю мотивацією були мої бажання і я не хотіла чекати, що хтось мені допоможе.

Я пригадую свій перший дзвінок у школі, коли однокласниці надали почесне право «Першого дзвоника» — мені було 7 років, але я тоді дала собі обіцянку, що останній дзвінок буде за мною. Так і сталося, адже я цілий рік працювала на це право. Це був крок до визнання та самореалізації.

А далі все було очевидним – жодна подія в житті школи не відбувалась без моєї участі, та головним для мене залишалось навчання, адже в успішності я теж мала бути першою.

Коли переді мною постав вибір вищого навчального закладу, я вирішила відкласти свої творчі амбіції та обрала, на той час, престижну та високооплачувану професію юриста.

Роки  навчання для мене швидше були грою. І той факт, що за навчання платили батьки, відігравав в моєму стремлінні не позитивну роль – я втратила потребу бути першою, відсутність стипендії, як основного стимулу,  та розуміння того, що мені просто не цікаво, перетворило моє навчання на очікування диплому про вищу освіту.

Та ці роки стали для мене гарним життєвим уроком, бо зрозуміла – я вже не перша, а значить не найкраща.

Два роки назад, я звільнилась з основного місця роботи, щоб відкрити власний бізнес і робити те, що я люблю.

Після постійної боротьби за особистий успіх, працюючи з людьми, що займають високі посади в своїх сферах і спостерігаючи за ними, я побачила, що існують універсальні навички, які допомагають людям досягти досконалості. Як  сказав Арістотель: «Ми — те, що неодноразово робимо. Успішність — не дія, а звичка.»

Я переконана, що все починається з мети . Для цього я сформулювала чітке уявлення про те, що конкретно мені потрібно. Моя ціль – це розвиток весільного бізнесу та весільної культури, це самодостатні наречені,  люди з гарним смаком та твердою життєвою позицією. І саме такі пари приходять в нашу агенцію.

Тепер я розумію, що моє навчання ніколи не закінчується. Незважаючи на набутий досвід, я удосконалюю свої знання. Мені стало цікаво постійно навчатися, знайомитися з новими людьми, ділитися вже власним досвідом. Мені просто стало цікаво жити, бо я сама керую своїм часом , а результат моєї  роботи залежить лише від моєї наполегливої праці.

Та я обов'язково цікавлюся думкою інших.  Мені важливі відгуки наших наречених та партнерів, які вони висловлюють в коментарях, листах або особистих повідомленнях.

Часто я чую від знайомих: «у тебе немає меж». Я просто по-іншому не вмію. Якщо я хочу розвивати власну справу та залучати до «свого світу» інших людей, мені необхідно зробити все можливе для цього. Кожна хвилина мого життя є безцінна, адже в цей момент я змінюю чиєсь життя, я створюю для когось їхню казку. Коли твоя робота приносить тобі задоволення, ти не помічаєш скільки в тебе йде часу на її виконання ти помічаєш лише результат. І приємно, коли результат помічаєш не лише ти.

 Зараз всі мої сили направлені на розвиток весільного бізнесу. Незабаром відкриється моя «Весільна Бізнес — Школа», адже я за те, щоб люди навчалися правильно організовувати та продавати, я хочу, щоб кожна наречена отримала свого професійного організатора. Я хочу назавжди позбавити людей культу їжі. Адже весілля, це історія двох людей, яка повинна передаватися емоціями. І чим більше ставатиме на ринку професійних організаторів, тим ставатиме вищий рівень весільної культури.

Будь-який бізнес розвивається, лише тоді, коли є конкуренція. Мені потрібні однодумці колеги, щоб вчитися у них, та вдосконалювати  багатогранний світ весільного бізнесу, в який я запрошую тебе.

З повагою, власниця весільної агенції «Family» Ірина Корольчук.

Tweet
Розробка сайту — «Ідейл»
інформація про сайт

— Оформлення замовлення —