5 найпоширеніших помилок наречених.

28 Липня 2011
5 найпоширеніших помилок наречених.

Привіт, моя дорога наречена.

Сьогодні наші весільні інтернет — посиденьки я присвячую помилкам. Саме так…! Хоч кожна наречена помиляється по-своєму, але все таки, є декілька помилок, які найбільш поширені. Що ж робити, якщо ви зіткнулися з однією з типових ситуацій?

  • Відкладати складання списку гостей «на потім».
  • Проблема:

    Він зробив пропозицію! Ви такі щасливі, що готові негайно, замовити ресторан, укласти договір з флористами, вибрати запрошення.

    Рішення:

    На перший погляд може здатися, що жодної проблеми немає. Але це не найцікавіша частина в плануванні весілля і може призвести до сварок, скандалів і інших неприємностей. Перше правило для наречених: жодних приготувань, поки ваш список гостей не буде більш — менш зафіксований. Чому, запитаєте ви? Замовивши затишний ресторан, в якому комфортно розмістяться максимум 75 чоловік, раптом взнаєте, що майбутня свекруха внесла в список більше гостей, і тепер у вас на весіллі буде 200 запрошених. Втім, є одна річ, яку ви просто зобов'язані з'ясувати з нареченим до складання списку гостей: яка атмосфера має бути на вашому весіллі. Якщо інтимна, виключно з близькими родичами і друзями – це одна справа, і зовсім інше – весілля, яке стане подією сезону для 300 людей. Пізніше це допоможе вам з упевненістю сказати «так» (чи ні») при обговоренні чергового доповнення до списку.

    Висновок:

    замовляти ресторан потрібно виходячи із кількості запрошених, стилю та тематики весілля, смакових побажань та фінансових можливостей, а не формувати список запрошених враховуючи кількість місць в ресторані, як робить, нажаль, більшість.

  • Намагатися схуднути на два розміри до весілля.
  • Проблема:

    Ви знайшли плаття вашої мрії, правда воно насилу сходиться на талії, дихати в ньому абсолютно неможливо, і руки вгору краще не піднімати. Ваш план простий: купити це плаття, а потім зробити все, щоб йому відповідати.

    Рішення:

    Звичайно, ви можете дати собі зобов'язання правильно харчуватися і щодня по три години проводити в тренажерному залі, займатися спортом до знемоги, чи не їсти після шести. Але посилена дієта і строгий контроль можуть, врешті-решт, закінчитися катастрофою – сукня все одно не підійде. Замість того, щоб страждати із-за зайвої ваги, знайдіть сукню відповідного розміру. Якщо ви хочете попрацювати над своїм тілом під час підготовки до весілля, то це прекрасно. Лише ставте перед собою реальні цілі – додати м'язам тонус, підтягнути фігуру, а не скинути в порядку кілограмів двадцять.

    Висновок:

    якщо ви виявите, що невдоволені своєю зовнішністю, то відразу говорите собі, що збираєтеся заміж за того, кому подобаєтеся саме така, як зараз.

  • Вигадувати все самій.
  • Проблема:

    одне з улюблених жіночих занять – слухати історії про те, як пари самі для себе організували неповторне весілля. При цьому ми часто не усвідомлюємо те, що такі розповіді, по- перше, можуть бути перебільшенням, а по-друге, з часом зазвичай обростають новими деталями і подробицями. Але ви простудіювали величезну кількість книг, журналів, посібників. І тепер вважаєте, що можете самостійно спланувати бюджет, придумати дизайн запрошень, вибрати оформлення залу, і власними руками зав'язати 200 крихітних стрічок. Все це здається забавним і цікавим рівно до тих пір, поки ви не приступили до реалізації своїх планів.

    Рішення:

    Виберіть два або три завдання, які вам подобаються настільки, що ви готові віддати весь свій час на їх реалізацію. Для інших, менш цікавих речей пошукаєте готові версії, які заощадять ваш час для продумування унікальних деталей, завдяки яким ваше весілля відрізнятиметься від всіх інших.

  • Передоручити все мамі.
  • Проблема:

    Отже, ви не можете впоратися зі всіма проблемами відразу, але у вас є мама, якій ви можете доручити все, – замовити ресторан, домовитися з фірмою по прокат лімузинів, провести дипломатичні переговори на вищому рівні з майбутніми родичами, навіть вибрати букет нареченої і три рази перевірити, чи все йде так, як треба. Мама, звичайно, зі всім цим впорається, але як вона виглядатиме в день весілля?

    Рішення:

    Незалежно від того, наскільки ви стурбовані тим, чи все в порядку, перевірки і повторні перевірки можна довірити будь-якому компетентному дорослому. До того, як ви зберетеся вручити мамі список «мегазавдань» на п'яти листках, подумайте про розділення роботи серед великої групи людей (це можуть бути друзі, двоюрідні брати, тітки, дядьки і інші родичі). Їм буде приємно надати посильну допомогу. Якщо ви турбуєтеся про втрату контролю над ситуацією, просто складіть список, в якому запишіть все, що треба зробити і хто за що відповідає. А потім запитаєте з кожного на певному етапі – як йдуть справи. Інший варіант – найняти на весілля професійного координатора для останнього тижня перед весіллям. На те вони і професіонали, щоб отримати детальну інформацію про те, що зроблено, в найкоротший проміжок часу. Це додаткові руки, які допомагатимуть вам (і мамі) у всьому.

    Висновок:

    не обтяжуйте непосильною ношею близьких та дорогих вам людей. Їхню ініціативу допомогти зрозуміти можна, але повірте, більшість з них, при підготовці до весілля, звичайно не свідомо, рухається не в той бік, а залагоджувати все прийдеться вам. Будь – яка справа робиться правильно, лише людиною, яка є компетентною, навченою та з досвідом.

  • Не правильно прорахований бюджет.
  • Проблема:

    Ви разом довго підраховували, і в кінці кінців вийшла сума, яку ви готові потратити на весілля. Однак, на певному етапі підготовки ви розумієте, що не вкладаєтесь в бюджет.

    Рішення:

    якщо ви не розрахували деякі витрати, не хвилюйтесь. Спробуйте разом знайти вихід із ситуації. Можливо варто відмовитись від безпідставно дорогих сортів троянд для оформлення залу, замінивши їх на дешевші, але не менш гарні. Або зменшити кількість замовлених страв, при цьому правильно подавши їх. Одним словом, виберіть ті пункти, на яких ви ні за що не будете економити, та ті, де можна зробити заміну, або ж взагалі відмовитись. Не варто підскакувати вище своєї голови та тим більше брати кредит, щоб гучно та дорого відсвяткувати весілля, повірте, віддавати буде важко і це може стати вашим першим конфліктом. Вчіться відразу розраховувати власні можливості та не сприймайте весілля, як обов’язок потратити гроші.

    Висновок:

    Кожна річниця вашого весілля буде для вас можливістю знову і знову організовувати собі свято і з кожним роком воно має бути у вас гучнішим.

І найважливіше, не реагуйте на всі поради та пропозиції людей, які ж самі не впевнені у власних діях. Збудуйте власну стратегію та не доводьте ситуацію до крайнощів. Лише стриманість, мудрість та доцільність мають супроводжувати вас та впливати на ваш вибір.

Tweet
Розробка сайту — «Ідейл»
інформація про сайт

— Оформлення замовлення —