Історія життя Святого Миколая

17 Грудня 2011
Історія життя Святого Миколая

Привіт, мої дорогі наречені, їх батьки друзі та мої постійні читачі. Я рада, що сьогодні можу тішитись життю та дарувати радість іншим. Я щаслива, що маю гарну сім’ю, вірних друзів, цікаву роботу та можу поділитися цим щастям з людьми, які мене оточують. І саме, в День Святого Миколая, мого заступника та спасителя сотень людей, хочеться веселитися та радіти прийдешньому дню. Адже, мені вже дорослій і не завжди слухняній дівчинці, Миколай досі кладе подарунок під подушку. Я чекаю це свято з нетерпінням і щиро вірю, що кожен з вас так само відчуває його опіку та любов.

Історія знає багато випадків, коли Святий Миколай творив дива і зараз, кожен з нас потребує такого дива. Та головне вірити і щиро любити життя. Я знаю, що ви так само чекаєте на подарунки та приємні несподіванки від рідних, друзів та Святого Миколая. Залишилось зовсім трішки і свято завітає у Ваш дім.

Про життя, яке Святий Миколай присвятив Богу, Церкві та людям можете більше дізнатися ось тут

http://www.uzhgorod.ws/mikolay1.htm/

- цікава, доступна та повчальна історія і для дорослих і для діток, а про «Осередок Святого Миколая» ви можете дізнатися на нашому сайті на сторінці « Новини»

http://family.lutsk.ua/about/news/main/Oseredok_Svyatogo_Mukolaya//

Любіть, надійтесь та головне – вірте!

Завжди ваша, агенція «Family»

Tweet
Розробка сайту — «Ідейл»
інформація про сайт

— Оформлення замовлення —