SDE ролик — порівняно нова послуга на весільному ринку України!

24 Листопада 2013
SDE ролик — порівняно нова послуга на весільному ринку України!

SDE ролик — порівняно нова послуга на весільному ринку України, яка набуває шаленої популярності. Проте, далеко не всі наречені розуміють для чого її замовляти, тай  не кожна відео студія пропонує таку послугу. Монтаж ролику під час весілля – це мистецтво, за яким стоїть професіоналізм та вміння показати найемоційніші моменти свята.

SDE — абревіатура англійського словосполучення «Same day edit», що в перекладі означає «монтаж в той же день». Насправді, все дуже просто: оператор знімає ранок нареченої і нареченого , їх зустріч , прогулянку, вінчання, пізніше розпис, привітання та емоції гостей . Одним словом — всі зворушливі красиві моменти , з яких складається весільний день.

На святковому банкеті відеооператори завантажують у комп'ютер відзнятий матеріал і відразу починають його монтувати. Найвдаліші епізоди , красиві ракурси та романтичні миті вибудовують в сюжетну лінію , монтують і підбирають під них відповідну музику.

 

Перед розрізанням весільного торту настає той самий відповідальний момент. Гості , затамувавши подих , дивляться готовий весільний кліп. Цікаво те , що творчий процес на цьому не закінчується. Відеограф продовжує знімати захоплення, сміх і сльози щастя під час першого перегляду весільного відео!

      

«Як правило, весільний фільм наречені отримують через 3-6 місяців після весілля, а тут найголовніші, найемоційніші і такі несподівані моменти демонструють в день весілля. Так цікаво побачити себе зі сторони, і більшість гостей, які прийшли на банкет, та не були присутні  вранці, на прогулянці чи на церемонії, отримали можливість почати день спочатку разом з нами. Перегляд кліпу – це найемоційніший момент весілля, який не просто викликав фурор чи захоплення, він задів душу кожного» — враження від кліпу щасливих наречених Ірини та Сергія.

В 2013 році, дякуючи нашим колегам фото -відео студії  "Deka Premier", послуга «SDE ролик» стала доступною нашим нареченим. І ми зробили висновок, що це не ексклюзив, а необхідність і таких емоцій варті усі наші наречені.

Від тепер агенція «Family» дарує не лише щастя, а й незабутні емоції – SDE ролик наші наречені отримують в ПОДАРУНОК!

Tweet
Розробка сайту — «Ідейл»
інформація про сайт

— Оформлення замовлення —