Графік підготовки до весілля.

21 Лютого 2012
Графік підготовки до весілля.

Привіт, мої любі наречені, їх батьки, друзі та мої постійні читачі. Сьогодні, як і завжди, я хочу поділитися з Вами одним із секретів ідеального весілля.

Після освідчення в наречених виникає два запитання:

  • З чого розпочати…?
  • Коли розпочати підготовку до весілля?

Як правило, в ейфорії та бажанні все встигнути і замовити найнеобхідніше, втрачається відчуття часу, потреби та доцільності. За прихованим «найнеобхідніше» не береться до уваги те, що весілля це суцільна подія, яка не ділиться на важливе чи не важливе. Це як живий організм, в якому все взаємопов’язано.

Щоб правильно спланувати час, потрібно не один рік досвіду та професійне бачення, яке ми набували роками. Не буває однакових весіль – бувають схожі помилки. А щоб їх уникнути, скористайтеся порадою і будьте найкращі…!

ГРАФІК ПІДГОТОВКИ ДО ВЕСІЛЛЯ:

  • розрахований на класичне весілля,
  • період проведення червень – жовтень місяць (весільний сезон),
  • при умові, що наречені проживають в тому ж місті, де планується проведення весілля, або ж користуються послугою «Організація весілля» професійної весільної агенції,
  • кількість гостей не перевищує 100 осіб

ПОСЛУГА: Агенція з організації весілля

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 6 - 5 місяців

ПОРАДА

Звернувшись в агенцію, Ви сформуєте бюджет, згідно якого підберете ресторан (враховуючи тематику, колористику та кількість гостей), замовите професійну команду людей, які забезпечать Вам неповторне весілля, та позбавитесь недоцільних витрат і даремної трати часу. Ресторан За 5 місяців При виборі ресторану, не варто робити акцент лише на дизайн чи статус закладу. Є 5 основних критеріїв, за якими необхідно вибрати саме Ваш. Цю тему я щоразу піднімаю на уроках Школи для наречених, які можна відвідати безоплатно, записавшись попередньо за телефоном агенції. Ви варті того, щоб зробити правильний вибір.

ПОСЛУГА: Фотограф, відео-оператор

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 5 – 4 місяці

ПОРАДА

В Луцьку понад 40 відеооператорів та ще більше фотографів, а професіоналів – одиниці. Тому не поспішайте замовляти першого, що Вам запропонували подруга чи сусідка. Але не й розмірковуйте, тоді, коли чергова зустріч стала успішною. Адже поталанити може комусь іншому… P.S. Замовляйте фотографа, який працює в парі з відео оператором, в іншому випадку Ви можете стати свідком, на власному весіллі, як двоє людей з’ясовує, хто з них «професіонал».

ПОСЛУГА: Ведучий

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 4 – 3 місяці

ПОРАДА

Ви маєте зустріти «свою людину»! На одному зі ста весіль ведучий сподобається всім гостям. В інших випадках, знайдеться той, якому було або за голосно, або за шумно, або забагато, або не цікаво. Але ведучий має перебувати на одній хвилі з Вами та відчувати публіку. Хороший ведучий – це психолог, який неодмінно знайте підхід до більшості. Музичний супровід За 4 – 3 місяці Бажано, щоб музиканти, або працювали разом з ведучим, або ж, за попередньою домовленістю, підготували музичне забезпечення для конкурсів чи програми ведучого. Вибір музичного супроводу залежить від Ваших вподобань та тематики заходу.

ПОСЛУГА: Весільна сукня

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 3 – 2 місяці

ПОРАДА

Найважливіший момент в організації весілля – вибір сукні нареченої. Ви, мабуть, здивувалися і, навіть, заперечили моїй пораді. Та я все поясню. Ходити по магазинах та придивлятися можете відразу. Навіть можна залишити завдаток, якщо сукня Вам сподобалась (завдатки, як правило беруть символічні). Але не варто купувати сукню за пів року до весілля – вона Вам може обриднути, і за місяць, випадково наткнувшись на гарну сукню в інтернеті чи вітрині магазину, Ви впадете в істерику. Якщо весільну сукню плануєте шити– замовляйте за 2 місяці – за 1 місяць вона вже буде Ваша. Якщо купувати – у Вас є на це 3 місяці, і повірте, Ви будите найкращі.

ПОСЛУГА: Поліграфія

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 3 -2 місяці

ПОРАДА

Запрошення варто замовляти тоді, коли вже визначилися з місцем проведення, годиною реєстрації та вінчання, колористикою та орієнтовно складеним графіком дня. Відразу потрібно подбати, в разі потреби, про гостьові картки і подарунки гостям (але мова йде лише про їх дизайн, тому що остаточна кількість гостей буде відома лише за 2 тижні до весілля)

ПОСЛУГА: Транспорт

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 3 – 2 місяці

ПОРАДА

Замовляючи весільний кортеж, відразу подбайте про транспорт для гостей.

ПОСЛУГА: Оформлення залу, транспорту. Флористика

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 2 – 1 місяць

ПОРАДА

Оформлення залу, транспорту та флористика взаємопов’язані, тому їх необхідно замовляти в одній студії чи майстерні. Відразу підбирається декор бокалів, кошики для квітів, гостьова книга, скриня для грошей та багато інших цікавих аксесуарів, які зададуть стиль Вашого неповторного весілля.

ПОСЛУГА: Костюм нареченого

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 1 місяць

ПОРАДА

За цей час Ви встигнете купити чи пошити костюм. Як правило, проблема виникає при виборі краватки… Наречений хоче краватку, наречена метелика, мама нареченої хустку. Кожна річ є красивою та стильною, але не забувайте, що стиль задає саме весілля, і відповідно, фасон костюму. Якщо це смокінг – Вам потрібний метелик, класичний костюм – краватка, оригінальний жакет, тоді Вам найбільше бідійде хустина. Вигляд нареченого це обличчя нареченої і навпаки!

ПОСЛУГА: Весільний розпорядник

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 1.5 – 1 місяць

ПОРАДА

Ви зараз посміхаєтесь від думки: «Ага, я вже все зробила сама, навіщо мені тепер розпорядник, якому я ще маю заплатити гроші?...за що?» Весільний розпорядник Вам просто необхідний в день весілля, адже це людина – ПРОФЕСІОНАЛ, яка скоординує роботу ресторану, ведучого, музикантів, подбає про оформлення залу та весільного кортежу, приїзд – від’їзд транспорту, артистів, доставку весільного торту, розсадку гостей, проконтролює готовність ще до початку весілля, а ви отримаєте можливість насолоджуватися спілкуванням з гостями, приділити увагу фото сесії, розвагам, а головне, почуттям, які будуть вирувати довкола Вас. І не лише Ви, а й батьки та свідки.

P.S.

Мені не раз приходилось чути слова, я впевнена, що Вам теж: “Коли буде відео з весілля? Я ж нічого не пам’ятаю, що відбувалося – хоч на диску подивлюсь»… Будьте присутні на своєму весіллі!

ПОСЛУГА: Весільний торт, коровай, солодощі

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ: За 3 тижні

РЕКОМЕНДАЦІЇ!

І тільки…Не вірте байкам, що гарантій немає на те, чи виросте коровай і чи весільний торт до ресторану прибуде цілим. В нашому місті мало майстрів в яких поєднується якість, ціна та «політ фантазії», але є. І я про них Вам розкажу…

ПОСЛУГА:Шоу програма

ПЕРІОД ЗАМОВЛЕННЯ:За 1 місяць

РЕКОМЕНДАЦІЇ!

Артисти різного жанру готові забезпечити Вам цікаву та різноманітну шоу програму. За місяць до весілля Ви зорієнтуєтесь, яку суму Вам дозволяє бюджет виділити на розваги та готовий сценарій ведучого визначить доцільність та потребу в замовленні.

І на останок...

Я впевнена, що мої поради допоможуть Вам вчасно та вдумливо підготуватися до визначної події. Хоча цей графік не є загальноприйнятим, оскільки кожне весілля є індивідуальним і потребує особливого підходу. Дайте волю бажанням, але будьте раціональні. Не все те добре, що багато. Вибудуйте свій власний план, взявши до уваги особливості Вашого весілля: кількість гостей, місце проведення, стиль та тематику. Якщо Ви в чомусь не впевнені, або ж прагнете бути неперевершені, у Вас є унікальна можливість отримати найкраще:

http://family.lutsk.ua/contacts/

Завжди Ваша, агенція «Family»

Tweet
Зроблено в

— Оформлення замовлення —